Uždaryti
0 prekės (-ių)
Prekių krepšelis tuščias!
Prekių katalogas
    Filters
    Preferences
    Paieška
    RSS

    Blog posts of '2020' 'gruodis'

    Švelnutis, minkštutis ir pūkuotas kaklašildis
    0 Švelnutis, minkštutis ir pūkuotas kaklašildis

    Švelnu, švelniau švelniausia! Du puikūs siūlai - Galanta Tweed (80% merino vilna, 10% kašmyras, 10% šilkas) ir ITO Sensai (60% moheris, 40% šilkas) - suderėjo viename itin praktiškame mezginyje pagal labai rimtą itin svarbaus žmogeliuko užsakymą.

    Pagrindiniai reikalavimai buvo: baltas, švelnus ir su sagutėmis. O man jau seniai knietėjo nunarpliot ne tik mėginuką, bet ir visą mezginuką iš Galanta tvido ir ITO Sensai derinio. Abu siūlai labai plonyčiai, mano kantrybei - per ploni. Galantą reik me...

    Megztos kojinės: kairė ir dešinė
    0 Megztos kojinės: kairė ir dešinė

    Megztos kojinės, na kaipgi be jų žiemą, ypač tokią kaip ši, kuomet namuose praleidžiame daugiau laiko. O dar ir sniego bei šalnų visa žada - gal orai išgirs prognozes ir paklausys sinoptikų!

    Vakar vakare užbaigiau megzti kojinių porą iš REGIA Pairfect Design Line by Arne&Carlos ir jau džiūgavau, kad galėsiu pasidalinti vaizdais su Jumis, kai pakabinusi džiūti pamačiau, kad – o varge tu vargeliausias – jos abi dešinės!!!

    Pasiguodžiau apie tai socialinėse medijose ir iš Jūsų žinučių susidariau...

    Dvipusė kepurė iš Mohair Tweed
    0 Dvipusė kepurė iš Mohair Tweed

    Žiema - kepurių metas! Ir nors šaltukas dar ausų nekanda, bet galvą nuo vėjo ir kitų gamto reiškinių reikia saugot. Ar žinojot, kad spustelėjus šaltukui, net 50% visos kūno netenkamos šilumos išgaruoja per galvą? Sakyčiau visai nebloga priežastis turėt garderobe vieną kitą derantį ir patinkantį galvos apdangalą!

    Mohair Tweed siūlų sudėtyje -  30% moherio, o 2ia jau rimta papildoma šiluma! Tiesa, ne tik šilumos moheris priduoda mezginiui, bet ir dailaus kritimo, pūkuotą debesėlį uždeda ir sutei...

    Prime Pullover - naujas myliausias megztukas iš Soft Donegal tvido!
    0 Prime Pullover - naujas myliausias megztukas iš Soft Donegal tvido!

    Be galo džiaugiuosi, kad mezginiai iš Soft Donegal tvido nešiojasi tiesiog tobulai - šio megztuko paprasčiausiai negaliu nusivilkti. Pradžioje gal šiek tiek gaila buvo kasdien trinti - juk toks gražus, tiek darbo mezgant įdėta. Kita vertus - o tai kam gi jau aš čia jį pritaupysiu. Tuo labiau, kad žiūrėdama į ankstesnius mezginius iš tvido matau, kad jie ir po kelių metų - tarsi nauji!

    Mezgant iš tvido visas džiaugsmas ateina po to, kai mezginys yra išplaunamas ir pasirodo visu savo g...